top of page
  • Forfatters billede- jesper *

Nyt år - nye GRI standarder fra 1. st Januar 2024

Opdateret: 26. dec. 2023

Carol Adams, formand for GSSB Nyt år - nye standarder Nu 2023 nærmer sig sin afslutning, er jeg glad for at kunne dele nogle vigtige beslutninger, der blev truffet under GSSB-mødet i sidste uge. To nye GRI-standarder modtog GSSB-godkendelse og vil nu gå videre til Due Process Oversight Committee for en endelig vurdering. Det betyder, at du kan forvente, at GRI Topic Standard for Biodiversity og GRI Sector Standard for Mining udkommer i begyndelsen af ​​2024.



For begge projekter har dette været et betydeligt arbejde og vil markere afslutningen på en intens periode med engagement og samarbejde mellem flere interessenter. Min tak går til personalet i Standards Division, dygtigt ledet af Chief Standards Officer, Bastian Buck, som har arbejdet utrætteligt for at nå denne sidste fase.


En stor tak går også til medlemmerne af Biodiversity Technical Committee og Mining Working Group, uden hvis tid og ekspertise disse standarder aldrig ville være blevet gennemført. Jeg er imponeret over kaliberen af ​​mennesker, der påtager sig sådanne roller på frivillig basis. Det nye år vil også se to nyligt indførte GRI-standarder træde i kraft; GRI 13: Landbrug, akvakultur og fiskeri og GRI 12: Kulsektor. Dette vil betyde, at alle organisationer, der rapporterer i overensstemmelse med GRI-standarderne, og som opererer i disse sektorer, vil være forpligtet til at bruge dem fra 1. januar 2024



7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page