top of page
  • Forfatters billede- jesper *

‘Klimakompasset’ beregn jeres udledning

Med Erhvervsstyrelsens ‘Klimakompasset’ kan du beregne fremtidige udledninger og sætte klimamål i tråd med videnskaben. I dette webinar forklarer vi hvordanOBS! Webinaret er en gentagelse af lanceringswebinaret fra d. 21. september i år – dog en smule anderledes bygget op. Det afholdes som del af vores Klimanetværksgruppe, men er åben for alle.Er det overhovedet realistisk at nå sine klimamål – særligt hvis de skal valideres af Science Based Targets initiativet (SBTi)?


Det spørgsmål har du måske stillet dig selv. Heldigvis er der hjælp at hente i Erhvervsstyrelsens Klimakompasset. Det er nemlig blevet muligt at lave en fremskrivning af udledninger baseret på din virksomheds baseline, den forventede vækst og fremtidsscenarier for udledninger forbundet med fx energi og varme. Det betyder, at din virksomhed har bedre forudsætninger for at lave en realistisk klimaplan, der sikrer at den når sine klimamål.


Derudover er det nu muligt at bruge kompasset til at fastsætte klimamål og klimaplan, som forberedelse til at sætte mål gennem SBTi.


Alt dette vil vi introducere i dette webinar, som vi igen afholder i samarbejde med Erhvervsstyrelsen.


BASICWebinar: Sæt klimamål i Klimakompasset


13. december 2023, kl. 09:00 - 10:00


Gratis for alle


Lukket for tilmelding


Online via Zoom0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page