top of page
  • Forfatters billede- jesper *

Bliv klimaklar produktionsvirksomhed

Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed (KfP) har en ambitiøs målsætning. Danmark skal have verdens første klimaneutrale produktionsindustri i 2030. Den ambitiøse målsætning er et signifikant bidrag i arbejdet med at reducere de samlede danske udledninger med 70 pct. frem mod 2030.

For produktions-virksomheder i Danmark handler den grønne omstilling også om deres evne til at konkurrere på det globale marked og om muligheden for at skabe vækst, beskæftigelse og eksport. Derfor er det vigtigt, at vi jævnligt måler udviklingen i den grønne omstilling i de danske produktionsvirksomheder for at sikre, at vi er på rette spor og kan finde løsninger på produktionsvirksomhedernes udfordringer.


De største barriere - manglende viden!

Det er generelt en udfordring for den grønne omstilling, at mange virksomheder mangler forudsætninger for at gøre deres produktion mere klimavenlig. Under halvdelen af virksomhederne i undersøgelsen mener således, at de har den nødvendige viden til at omstille deres produktion til at blive mere klimavenlig, jf. figur 3.2. Samtidig svarer to ud af fem virksomheder, at de enten ikke er rustet til at aflægge et grønt regnskab, eller ikke ved, om de er rustet til det, jf. figur 3.3.


Læs mere:

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page