top of page
  • Forfatters billede- jesper *

En introduktion til landskabet for bæredygtigheds-rapportering

Opdateret: 26. jul. 2022

Environmental, Social and Governance (ESG)-rapportering har fået stor opmærksomhed i de seneste par år, hvilket igen har bidraget til et 'boom' i bæredygtighedsrapporteringsstandarder, -mål og -reguleringer. Dette har skabt et overbefolket miljø med bæredygtighedsstandarder, som uofficielt er blevet kaldt "alfabetsuppen".

Global Goals Standarder Environmental, Social and Governance (ESG)-rapportering Klima Bæredygtighed alfabetsuppe bæredygtighedsrapportering
Global Goals Standarder Environmental, Social and Governance (ESG)-rapportering Klima Bæredygtighed alfabetsuppe

At navigere gennem denne 'alfabetsuppe' har gjort det vanskeligt for virksomheder at identificere, hvilke standarder der er mest anvendelige til deres specifikke bæredygtighedsrapporteringsbehov. Formålet med denne korte artikel er at skabe en vis klarhed om sammenhængen mellem de forskellige standarder. Mål, rapportering og reguleringspyramide For at forstå, hvordan disse standarder og regler hænger sammen, er de forskellige akronymer grupperet i tre kategorier og ses som en pyramide, hvor grundlaget er Global Goals (Globale målsætninger), efterfulgt af Rapporteringsrammer og Forordninger.


Læs mere


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page